ترکها و کردهای آذربایجانغربی در کنار یکدیگر تنوع غذایی را رقم زدهاند
میرهادی امروز در اختتامیه نمایشگاه و جشنواره بینالمللی غذاهای سنتی و محلی آذربایجانغربی اظهار داشت: آذربایجانغربی با سه کشور هممرز بوده و از نظر جغرافیایی در شرایطی است که مواد خوراکی بسیار خوشمزهای دارد.
وی تصریح کرد: لحظهای که آدمی وارد این جشنواره و نمایشگاه میشود گویی وارد یک سفر تاریخی و بهشت غذاها شده، چون عطر آش دوغ، کوفته و غذاهای مختلف در این فضا پیچیده است و در این سفر رویایی میتوان خاطرات را زنده کرد.
مشاور یونسکو در حوزه غذاهای سنتی خاطرنشان کرد: هماکنون در کشوری زندگی میکنیم که دارای چند هزار سال قدمت در حوزه خوراک و نوشیدنی است و حتی مقبرههای ایران باستان نشان میدهد که در کنار مردهها غذا و قاشق دفن میکردند یعنی در فرهنگ ایرانی معتقد هستیم که دنیای پس از این دنیا معنا دارد.
وی با اشاره به اینکه ایران به عنوان یک کشور خاص دارای چهار اقلیم از پنج اقلیم در دنیا است افزود: در این راستا تنوع اقلیمهای جغرافیایی مختلف باعث شده که مواد خوراکی گوناگونی در کشور وجود داشته باشد و این مواد خوراکی به شکلی معجزهآسا با حضور اقوام و ملل ایرانی معنا پیدا کرده است.
میرهادی خاطرنشان کرد: در آذربایجانغربی ترکها، کردها، ارامنه و آشوری در کنار یکدیگر، تنوع خوراکی را رقم زدهاند و امید است که این استان، الگویی برای سایر استانها باشد.
وی ادامه داد: به عنوان سفیر باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو امیدواریم بتوانیم خوراکهای خوشمزه با طعم بهشتی را به ثبت ملی و جهانی برسانیم و به دنیا نشان دهیم که ایران چه کشوری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


