غذاهای سنتی آذربایجانغربی میراث ناملموس اما ماندگار هستند
ماموستا مامد کلشینژاد امروز در آیین افتتاحیه جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی آذربایجانغربی اظهار داشت: امروز شاهد یک حرکت زیبا در استان رنگینکمان اقوام، ادیان و مذاهب هستیم و آمدهایم که با روح یک سرزمین کهن آشنا شویم.
وی تصریح کرد: غذاها در این دیار یک رسانه فرهنگی هستند و هر غذا داستانی از رشادت مردمان این مرز و بوم و صبر و حوصله زنان و مردان روستایی را روایت میکنند.
امام جمعه اهل سنت ارومیه گفت: ویژگی منحصر به فرد غذاهای آذربایجانغربی در این منطقه با چند ویژگی کلیدی شناخته میشود، یکی استفاده استادانه از سبزیهای محلی در کنار ادویههای مختلف، طعمی را به وجود میآورد که مسیر چندانی تا بهشت طعمها ندارد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، دو همزیستی سلامت و طعم، که بسیاری از غذاها بر پایه گوشت تازه گوسفند و حبوبات مختلف مانند لوبیا و عدس است، نشان از توجه به سلامت و انرژیبخشی دارد.
ماموستا کلشینژاد بیان کرد: غذاهای سنتی آذربایجانغربی میراث ناملموس اما ماندگاری هستند و در عین حال، ترکیبی از مواد اولیه نبوده بلکه حکایت زندگی تاریخ و عشق مردم این سرزمین هستند و باید از این فرصت طلایی نمایشگاه و جشنواره بین المللی غذاهای سنتی و محلی استان، استفاده کرد و قدم به دنیای عطرها و طعمها گذاشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


